Bent u op zoek naar een efficiënte, betrouwbare manier om uw medewerkers aankomst- en vertrektijd te registreren? Zorgen werknemer badges en prikkaarten voor onnodig werk voor uw bedrijf? Zo ja, dan is het tijd voor u om over te schakelen naar “Biometric Time and Attendance”. “Biometric Time and Attendance” identificeert de medewerkers door de vinger afdruk, en zijn een vervanging voor de ouderwetse prikklokken.

Wat zijn de voordelen van het overschakelen naar “Biometric Time and Attendance”?

  • Elimineert prikkaarten,employee badges en alle kosten in verband met de aankoop van nieuwe voorziening of de vervanging van verloren of gestolen kaarten en badges.
  • Verminderd de tijd die u nodig heeft voor de controle van prikkaarten en gaat na als de aankomst- en vertrektijd informatie correct is.
  • Verminderd de tijd dat nodig is voor de berekening van het aantal gewerkte uren van uw medewerkers.
  • Helpt ook om een einde te maken aan fouten bij de berekening van aantal gewerkte uren.
  • Biedt hoge veiligheid en voorkomt dat een werknemer voor een ander werknemer prikt/ in- en uittekent.

“Biometric Time and Attendance” is een betrouwbare en efficiënte manier om nauwkeurig uw werknemers aankomst- en vertrektijd bij te houden. Het maken van de overstap naar “Biometric Time and Attendance” is de beste manier om bestaande tijdskwesties te elimineren en nieuwe kwesties voor te komen.