INFINITY Private Security Service N.V. (IPSS N.V.) is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het verkopen, installeren en onderhouden van beveiligingsapparatuur zoals Inbraak-, Brand-, Auto- en Video beveiligingssystemen.

Naast de bovengenoemde producten is IPSS N.V. gespecialiseerd in andere beveiligingsproducten zoals Brand kasten, Antidiefstal kasten, ID Badges en nog meer. Bovendien is sinds kort persoonlijke beveiliging aan het dienstenpakket toegevoegd.

IPSS N.V. heeft een uitgelezen assortiment van beveiligingsproducten in voorraad. Voor een goede en betrouwbare beveiliging is het niet alleen nodig gebruik te maken van de juiste producten, maar is het zeker ook belangrijk dat deze producten op de juiste wijze worden gemonteerd.

IPSS N.V. staat bekend als een bedrijf dat garant staat voor het leveren van kwaliteitsproducten en diensten aan bedrijven en individuen die de noodzaak van beveiligen inzien. Een belangrijk deel van de markt wordt door IPSS N.V. voorzien van beveiligingsapparatuur. Dit komt niet alleen door het verrichten van installaties, maar ook door de verkoop aan installateurs.