Het doel van Ultrasonic Cleaning is om vroegere, huidige en potentiële klanten van dienst te zijn, door een hoge kwaliteit aan te bieden en tegen een zeer concurrerend tarief. We willen het bewustzijn van onze klant van de esthetische waarde van raambekleding versterken en het voordeel van het schoonmaken zodat ze dat nieuwe look kunnen behouden.

De Ultrasonic Cleaning (het imploderen van lucht bellen) zorgt ervoor dat lamellen na zo een schoonmaak beurt er weer stralend uitzien. Dit systeem reinigt niet alleen uw blinds, maar het verhoogt ook het leven van alle werkende mechanismen van de blinds. Dit maakt uw blinds efficiënter werken dag in dag uit. Na de schoonmaak wordt de rail doorgesmeerd voor een soepele bediening, alles wordt gecontroleerd en waarnodig gerepareerd. Uw lamellen worden opgehaald en na schoonmaak teruggeplaatst.

Naast deze schoonmaak kunt u ook uw sieraden, polshorloges, brillen, auto onderdelen etc. schoonmaken. Uw sieraden en andere zaken worden op deze manier van schoonmaak niet aangetast door zwavelzuur en of harde borstels. Wij zijn toegewijd om snelle, betrouwbare, persoonlijke en professionele service.