Een telefooncentrale binnen uw organisatie is tegenwoordig een zeer belangrijk onderdeel om de interne en externe communicatie te optimaliseren. In deze moderne tijd is een goede en snelle communicatie geen luxe meer. Vooral als u wilt dat uw bedrijf concurrerend moet blijven heeft u een goede communicatie nodig.

De KX-TDA is niet alleen ontworpen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf blijft groeien, maar ook dat communicatie betaalbaard wordt. De KX-TDA is een soepel systeem dat heel gemakkelijk kan worden geconfigureerd van 8 extensies naar 256 extensies

U kunt op deze telefoon centrale de volgende telefoon toestellen aansluiten: KX-T7000, KX-T7200, KX-T7300, KX-T7400, KX-T7600 en de KX-T7700. Verder kunt u ook wireless toestellen erop aansluiten. Dit is een heel handig voordeel. Vooral als uw bedrijf constant in de running is.

Deze telefooncentrale heeft u verder te bieden:

  • Automatic call back when busy; wanneer u iemand wenst te spreken en het blijkt dat de lijn van de persoon bezet is, kunt u automatische call back in schakelen. Dit wil zeggen dat zodra de lijn van de persoon niet meer bezet is het systeem u direct een sein zal geven dat de lijn vrij is.
  • System Speed Dialing; het systeem biedt 1000 nummers die kunnen worden geprogrammeerd voor speed dialing
  • Conferencing; u kunt een conference call voeren met 3- 8 partijen
  • Account code; deze feature kan uw telefoon kosten managen doordat het alle inkomende en uitgaande gesprekken registreert
  • Caller ID
  • Call forwarding

Dit is een deel van de 13 features die dit systeem te bieden heeft.

De Panasonic KX-TDA100 en KX-TDA200 is een investering voor uw bedrijf voor zowel nu als de toekomst.