Onze ruime assortiment Tapijttegels zijn toepasselijk voor kantoor, winkel en woonhuis. Enkele voordelen: makkelijk zelf te leggen; haast geen snij verlies; geen extra aanschaf zoals bij kamerbreed; decoratief leggen; meerdere malen herbruikbaar; makkelijk te verwijderen; bij vlekken tegel oppakken, schoonmaken, terugleggen; geen ondervloer nodig; ook geschikt voor bureaustoelen.

Laminaat vloeren zijn met het blote oog niet meer te onderscheiden van echte houten parketten. De voordelen hiervan: laminaat is slijtvaster; relatief goedkoper dan houtparket; makkelijker te leggen; makkelijker te vervangen bij beschadiging (kliksysteem); zo goed als onderhoudsvrij, hierdoor een hygiënische vloer. Laminaat is in verschillende kwaliteiten te verkrijgen. Wij hebben hoge kwaliteit laminaat van HDF (High Density Fiberboard) kern.

Congoleum een betaalbare oplossing voor uw vloer. In tegenstelling tot ouderwets linoleum of vinylbevloering, is de veerkrachtige bevloering van vandaag een hoog opgebouwde combinatie polymeermaterialen. Qua kwaliteit en uitstraling is Congoleum niet te vergelijken met linoleum en vynil. Naast het feit dat er meer dan honderd verschillende kleuren en motieven zijn, geeft Congoleum een warm, rustgevend en een comfortabel gevoel aan bijvoorbeeld uw bad, toilet, keuken, woonkamer enz. Zeer geschikt voor woningen, hotels, appartementen, winkels, restaurants enz. Bestendig tegen insecten en schimmels die kunnen zorgen voor beschadiging en kleur verlies. Congoleum…the outstanding choice for today’s outstanding people.