Verticale Lamellen
Wilt u vrij uitzicht zonder dat mensen binnen kunnen kijken? Probeer dan lamellen voor uw ramen. Verticale lamellen dienen daarnaast ook als zonwering. De lamellen zijn in verschillende standen te zetten door middel van een kantelketting. Daarmee trekt u aan een koordje waardoor de lamellen open of dicht gaan. De verduistering wordt bepaald door de stand waarin u de lamellen zet. Lamellen zijn op verschillende ramen toepasbaar. Ze zijn te verkrijgen in stof en pvc materiaal. De Lamellen kunnen op elk gewenste maat worden gemaakt en zijn te verkrijgen in verschillende designs en kleuren. Ze zijn duurzaam en heel makkelijk in onderhoud.

Horizontale lamellen
Horizontale lamellen zijn tijdloos en tegelijk modern. Met hun lamelbreedte en materiaal zijn ze voor elke ruimte geschikt. U kiest bovendien uit een grote collectie aan kleuren en designs, tot aan heel exclusieve uitvoeringen toe. Met horizontale lamellen regelt u zelf het licht. De flexibele horizontale lamellen gaan jaren mee. Ook de bediening van horizontale lamellen is even eenvoudig als duurzaam.

Roller Shades
Roller Shades staat bekend als dé functionele verduistering bij uitstek. Maar wist u dat deze ook heel trendy zijn? Er is een overweldigende keus aan stoffen, kleuren, designs, structuren en materialen. Voor elke kamer is er een oplossing op maat – zelfs voor de badkamer. De mate van transparantie kiest u zelf. Met de flexibele afsluitstrip kunt u de kamer ook compleet verduisteren. De moderne Roller Shades zijn voorzien van een vuil- en vochtwerende werking. Uw rolgordijn is er met losse geleiding, koord- of zijgeleiding. Het is in alle gevallen gemakkelijk te bedienen.

Roman Shades
Roman Shades voorkomen een te veel aan zoninstraling in huis. Maar het zijn ook echte sfeermakers. U kunt ‘spelen’ met licht, door te kiezen voor een stof die meer of minder licht doorlaat. Roman Shades zijn ook een flexibele manier van zonnewering: in een handomdraai bepaald u de stand die u prettig vindt. Bij ons vindt u de grootste collectie Roman Shades. Het shade is met koorden aan het bovenprofiel bevestigd en aan de onderzijde hangt het los. Met de brede keus aan kleuren en designs is er altijd een Roman Shade dat aan uw wensen voldoet.

Bamboo Shades
Onze natuurlijke Bamboe Shades zijn zorgvuldig opgebouwd uit mooie hout, rotan, jute, gras en riet. De Bamboe Shades brengen de schoonheid van de natuur binnen en staan vol met rijke texturen, mooie kleuren en een natuurlijke stijl. Bovendien zijn de Bamboe Shades milieuvriendelijk en bieden isolatie tegen hitte van de zon. Wij bieden de grootste selectie aan Bamboe Shades. Door de grote variëteit aan patronen zult u zeker iets vinden wat u op uw ramen wilt zien. Kijk door de verschillende collecties welke patronen het best bij uw behoeften past.