Als bedrijf zijn wij ervan bewust dat bij steeds meer ondernemingen het grootste deel van het bedrijfsproces zich buiten de muren van het kantoor afspeelt, onttrokken aan het oog van het Management. Dit vraagt om een andere manier van managen, waarbij een uitgekiende inzet van de nieuwste technologieën een belangrijk hulpmiddel is. Vol trots introduceert INFINITY Telecom NV haar nieuw product, “Track Loc”. Dit is zeer geschikt voor aannemingsbedrijven, servicebedrijven, transportbedrijven, koeriers, politiediensten, overheidsinstellingen, elk bedrijf met een buitendienst, of voor ouders die willen weten of hun gezinsleden veilig zijn, enz. De “Track Loc” heeft verscheidene toepassingen waarvan de “Vehicle Tracking” het meest populaire is.

Wat kan “Vehicle Tracking” van “Track Loc” voor u betekenen:
• Automatische kilometer- en rittenregistratie
• Op elk moment de positie van uw voertuigen kunnen vaststellen
• De beste en meest uitgebreide rapportages over uw voertuig
• Snelheidscontrole van uw voertuigen
• Betere service bieden naar uw klanten, verwachte aankomsttijd aangeven
• Een takenplanning aanmaken voor uw chauffeurs
• Reductie van kosten en toename in productiviteit
• Toename van de veiligheid van uw personeel en voertuig
• En nog veel meer

“Vehicle Tracking” is de oplossing om de activiteiten van uw voertuigen op afstand, op elk gewenst moment te controleren en te communiceren. U hoeft alleen maar uw voertuig uit te rusten met een zeer kleine communicatie- en GPS unit die door ons wordt geleverd en geïnstalleerd. Behalve dat u hierna uw voertuig zelf op elk moment via de internet kan monitoren bieden wij u een veilige 24/7 monitoring aan. Dit systeem bestaat uit een module, voorzien van een GPS-ontvanger voor plaatsbepaling en een modem voor mobiele communicatie via GSM. Het systeem registreert alle relevante informatie. Wij kunnen u precies aangeven waar het voertuig zich bevindt. De gebruiker kan in principe overal in Suriname met een druk op de knop (Emergency Button) hulp vragen.

De gebruiker wordt te woord gestaan door ons meldkamer personeel die gelijk ook de geografische positie op zijn scherm ziet. Onze meldkamer kan u 24 uur per dag 7 dagen per week assisteren met alle noodgevallen.

Dit is uniek in Suriname! Simpel en effectief.
Directe controle over uw voertuigen, kostenbesparend en altijd veilig!

Wij zijn distributeur van GPS navigatie systemen voor Suriname, welke door Richwind Investment N.V is ontworpen. De GPS navigatie systeem heeft een gedetailleerde wegenkaart, die gebruikt wordt om een routebeschrijving te bepalen van vertrekpunt naar bestemming. Onderweg stelt het GPS deel van het navigatiesysteem voortdurend de actuele locatie vast, en past de routebeschrijving aan indien dat nodig is.