Ook wel eens schrikbeelden gehad van een vernietigende brand in uw woning? Dat gevoel van onveiligheid is voorgoed verleden tijd met Brand Alarmsystemen van IPSS N.V. Als “Silent Knight Certified Installer” biedt IPSS N.V. u de know-how en service aan om uw pand te voorzien van een professioneel brandalarmsysteem. Dit betrouwbare beveiligingssysteem waarschuwt u bij inbraak, lekkage of brand tijdig met een indringend alarmsignaal. Ook wordt er direct een melding gemaakt bij de alarmcentrale. Zo is tijdig ingrijpen mogelijk en kunnen we schade voorkomen of beperken.

In woningen wordt door de brandweer geadviseerd om op de verdieping waar er geslapen wordt rookmelders te plaatsen. Deze kunnen in combinatie met een Inbraakalarmsysteem of alleenstaand geïnstalleerd worden. Investeer in uw veiligheid en plaats rookmelders, die levens van u en uw dierbare gezinsleden kunnen redden. Een brandalarm is goud waard.

Voor de commerciële instanties bieden wij brandalarmsystemen aan, die voldoen aan de Amerikaanse veiligheidseisen (NFPA).