INFINITY Brokers N.V. is een vertrouwd bemiddelaar bij verzekeringen. Met onze 29 jaren ervaring op verzekeringsgebied staat ons kantoor garant voor service, vakkennis en wederzijds vertrouwen. Wij zijn instaat u uitgebreid te informeren over de vele verzekeringsmogelijkheden.

INFINITY Brokers N.V. als agent van alle verzekeringsmaatschappijen, beseft net als u dat verzekeren erg belangrijk is. Juist daarom willen wij, als bemiddelaar, u van dienst zijn met adviezen over de verschillende mogelijkheden.

Onze dienstverlening is gebaseerd op kennis en ervaring, hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren. Wij zijn volledig onafhankelijk, dat betekent dat wij agent zijn van alle verzekeringsmaatschappijen in Suriname. Hierdoor is het mogelijk de beste oplossingen te kunnen bieden die perfect bij uw wensen en persoonlijke situatie passen.

Bel op en wij komen bij u langs voor al uw verzekeringen.

 

Over Ons

INFINITY NV is opgericht op 01 december 1992 met als hoofdtaak het verkopen van verzekeringen. Met een personeelsbestand van slechts twee mensen was zij tussenpersoon van twee verzekeringsmaatschappijen.

Toen INFINITY NV groeide en ook het productassortiment groter werd, werd in december 1999 besloten de verzekeringsactiviteiten onder te brengen onder een aparte onderneming, t.w. INFINITY Brokers NV.

Momenteel treedt zij op als agent van de vijf belangrijkste verzekeringmaatschappijen: Fatum NV, Assuria NV, Self Reliance NV, Parsasco NV en Clico.